That moment.

7:02 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ












Saat menikmati sarapan pagi bersama-sama di KFC pagi hari. Sarapan yang sangat bermakna. Meredah kesejukan di pagi hari, semata-mata nak makan bersama. Semuanya disebabkan study untuk last paper, STATISTIK sampai pagi and sebab tengok bola. Untuk yang boys la kan, haha. :p Memang terbaik lah korang~ Walaupun tak semua yang ada, but still kitorang enjoy. ><


Kolej sunyi sepi, tade orang.
Semua dah balik.
Hmm.
:(

You Might Also Like

2 comments

  1. Simpan semua kenangan kita.
    Suatu hari kita pasti akan rindu saat tu.
    Save carefully, in hearts and mind. :)

    ReplyDelete