Di satu hari cuti..

5:45 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Bukit Beruntung Bowling Center. Oke, aku taram je nama dia, hahaa. XD

Muka excited nak main sebab dah lama tak baling bola bowling. Weeee~!! ><

Dad, me, angah and kak lang. 

Mom, me and kak lang. 

Last game, Angah confident menang. Ceh.

Amal yang malu nak tunjuk muka sebab dah BOTAK, haha.

The Mom and The Dad. Saranghae. :)

Serius seronok, mwehehe. Orang cuti ni beraya, kitorang pulak pergo main bowling. Nasib baik dapat promosi plus datang awal. Haha, bila lagi kan. Ayah pon susah nak dapat cuti. Ni pon dah sangat bersyukur. Main dekat dekat sini je. It was so much fun. Really enjoyed being together with them. HEART them, always. ^^

Keseluruhan game dimenangi oleh kami kami yang perempuan ni, mwehehe. Menang 3 daripada 4 game. Aku pulak pemenang keseluruhan untuk individu, hikhok. Ni sendirian berhad yang isytihar, boleh la, haha. But, itu kenyataan ya. Aku menang untuk 3 game. Lama dah tak main, tak sangka pon menang. Nak figth ngan ayah n angah, hihi. Yes, aku berjaya. Weeee~ ><

Budak Tinggi, bila lagi nak lawan??
Mwehehe. XD

You Might Also Like

8 comments

  1. Dua perenggan terakhir:
    Line 1st, *pergi
    Line 6th, *fight

    >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoi, typo.
      Yeah, biasa je buat & tinggalkan, hahahaa. *gelak jahat* XD

      Delete
    2. Owh..
      Excited sangat lah tu nak cerita kann.. wahaha XP

      Delete
    3. Semestinya aku excited.
      Happy moment kan. ^^

      Delete
  2. wah seronoknya dapat main bowling dengan family. kita tak pernah pun, cuma pernah main dgn member jek. hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup yup, serius best sangat. ;)
      Nanti Fazie ajak lah family Fazie.
      Gerenti masyuk lah, hikhik.

      Delete