Noktah, Cerai & 7 Oktober

12:07 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Persinggahan. Alam kedua. Kenali diri. Diri??
Yang sebenar benar atau ... 


Cerai. Menerima atau ..? Realiti yang sukar. Hakikat yang pahit. Janji telah dimungkiri. 
Apa hukuman setimpal? Rahsia gelap terungkai. Nyata seksa ditanggung.  Terhukum.


Pertemuan membuah bibit cinta. Sengketa melanda jiwa lara. Rahsia disimpan siapa sangka. 
Sayang hidup tidak lama. Rahsia terlerai tanda cinta. Hanya dia dihatinya. 7 Oktober menjadi tanda. 

Haha, 6 hb yang lepas aku me'release'kan tension dengan menonton teater bersama sama kangkawanku yang tersayang. Khal, Fisa, Dian, Mieza, Syafa and the boyfriend, ahah. XD Semua ni teater pembukaan untuk teater Opera 3 Kupang. Terbaik, best best best. :) Especially yang 7 Oktober tu lah kan. Haha, love story, siapa yang tak suka kan. Serius sweet pelakon pelakon tu. Nampak macam real kot, hehe. Love the video part. Tahniah lah kat pengarah pengarah yang terbabit untuk semua  teater ni. ^^

Aku tak dapat nak tengok Opera 3 Kupang tu sebab aku dah balik ni, haha. Kalau ikutkan, member aku ajak gi tengok malam ni, but tak dapat le. Teringin jugak nak tengok sebenarnya sebab muzikal kan, aku dah le tak pernah tengok teater muzikal ni. Teringin kot, but tapelah. Bukan rezeki aku le tu nak tengok, eheh. Gatal lagi balik awal kan. XD

Beronok ronok with siblings at home.
Heaven.
:)

You Might Also Like

2 comments

  1. wah.. bestnya ada teater dekat U.. :'( jealous ni.. huk3.. btw, tau x yang hero teater "Cerai" tu budak kmj.. hehehe.. dia pdt time kita dekat kmj dulu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, sangat best, hehe. :)
      Haha, ye ke??
      No wonder lah rasa macam pernah nampak aje, hehe.

      Delete