Less than a week.

3:08 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Yup, yup~!! Its less than a week for mid sem break. Finally, wanna rest for a bit at home, with my beloved one. :) Away from work. Is it?? Nahh, not really I think, but I'm getting used to it actually. Well, its for my own good isn't it. Lets do it in a very best way.

Even though its holiday for a week, I should study for the up coming test 2. Its just after the mid sem break is over. Yeah, sounds 'fun' right?? Just though of having fun but at the same time, thinking about test after the holiday. Heh. --" Oke, enough with english, back to malay, shall we??

Mwehehe, saje nak menulis guna english, lama dah tak guna kan. Kalau guna pon, just sikit sikit jek. Rojak rojak la kan maksudnya. Kejap english, kejap melayu, ahah. Tah pape seyh aku. :p Orang baca pon naik pening jek, adei. --"

Saje aku nak update ni, lama tak update kan, since 1hb haritu. Sekarang, tugas semakin bertambah tambah. Dengan jadi eksekutif keusahawanan untuk event Anggun D'Fifth plus eksekutif logistik & peralatan untuk Festival Marhaban Harmoni V Intervarsiti (FETSMA-V) nanti. Serius ini kali pertama aku terlibat untuk keusahawanan. Yelah, aku mana nak minat sangat bab bab keusahawanan ni, memang tak pernah terlintas kot. Hihi.

Yang peralatan pon sama, lagi lah aku ngan si Che'Bo tu. Haih, asik dengan beliau jek aku digandingkan semenjak jadi MTM ni kan?? Siap ada gelaran lagi tahu. Aku kan dah memang sedia dikenali dengan Kechikuma tu, Che'Bo pulak dorang dok gelar BESARkuma. Yang si Efy, SEDANGkuma. Just tuka yang depan jek, kuma tu dorang tak tukar. Apa lah maksud. :p Yeah, I know. Kidding.

Hmm, still struggling on managing my time. Tup, aku ni bukan reti beno nak plan plan time or jadual ni. Tengok macam sekarang bukan nak tidur, tapi p bantai dok update blog, ahah. XD Yup yup. Mostly aku akan belajr mengikut mood atau ikut kehendak hati aku. Bila rasa nak belajar, aku belajar. Kalau tak, aku layan movie, tak pon twitter atau facebook tu. See, betapa tah papenya aku ni.

Oke, lari tajuk dah ni. Pape pon ganbatte untuk diri aku and family MTM sekalian for u coming event tu. Hwaiting guys~!! There's a lot more for us, keep fighting. Have faith. Me love you guys despite of all the things happened between us. Yup, I really do love our family. Our little family. ^^

p/s: Selamat Hari Lahir untuk Che Nah(Presiden K5) and Fiqah(Tim.Pres).  May Allah bless you. ><

Dear, can't wait to see you.
Soon.
:)

You Might Also Like

0 comments