Anggun D'Fifth

11:00 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Sticky entry, scroll down for new post. ;)
Klik poster laju laju ya~!!
Perghhh, semakin berdebar aku rasa. Sebab apa?? Sebab event Anggun D'Fifth 2012 semakin hampir~!! >< Haha, korang korang ni pon mesti tertanya tertanya apa benda event Anggun D'Fifth ni kan. Ianya julung julung kali di adakan under Kolej Kelima, which handled by kami kami yang MTM plus anak anak buah la kan juga dengan kerjasama dan bantuan dari pihak pengurusan K5.

Salah satu program yang ada sepanjang Anggun D'Fifth ni, adalah sepeti poster gedabak yang aku tepek tu. Korang nampak tak?? Mesti nampak kan, kalau tak nampak tu alamat 3 Jumaat lagi kot, haha. Oke kidding saje, nampak sangat nipunye kan. Hihi. ;) Oke, back to our program ni, bengkel ni disampaikan oleh Mya Zulkifli. Bukan setakat bengkel ni aje ada, even ada jugak booth booth butik yang menjual pelbagai tudung, shawl. Korang nak bukak booth?? Meh klik page Anggun D'Fifth ni eh, like sekali lah tau, hehe.

Highlight or malam kemuncak akan diadakan pertandingan busana, which Pertandingan Busana Anggun. Malam ni, peserta peserta bengkel akan mengaplikasikan apa yang telah mereka pelajari sepanjang bengkel tersebut. Penampilan khas termasuklah Yatt Hamzah, Fara Afiza, Liyana Hisham & juga Mya Zulkifli.

Eheh, this is just a brief about the event, want to know more?? Haha, meh ramai ramai klik like ke page Anggun D'Fifith ni. :) Jangan lepaskan peluang oke, terutamanya kepada pelajar pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dan juga pelajar pelajar Kolej Kelima (K5). Jom like ramai ramai~!! ^^ Haa, bila dah like, boleh lah join sekaki ye. Jangan lupa ajak kengkawan sekali tau, hihi. ;)

New update:
First 49 participant untuk bengkel akan dapat voucher daripada Zafa Scarf.
Apa tunggu lagi, hurry up & sign up for the bengkel~!!
Jom jom jom. :)

Semoga semua berjalan lancar.
Aamiin.
^^

You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. Cepat share & tolong war war kan kat member tau, hehe. ;)

      Delete
  2. nak join kalau free weekend ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join, jangan tak join.
      Jangan lepaskan peluang~!!
      ;)

      Delete
  3. nak join tapi........ mcm tak sesuai dengan saya lahh
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, eh, sesuai aje.
      Apa yang tak sesuai pulak..
      Tapi boleh cuba untuk tahun depan ya. ;)

      Delete