Jumaat Terakhir.

2:54 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Alhamdulillah. Masih lagi bernafas untuk hari. :) Yup yup, korang pulak apa macam, sihat?? Kalau sihat bagus lah ya, hihi. Kalau tak sihat, jangan lupa makan ubat oke. Hmm, dalam pada mood study week ni, baru tersedar yang sebenarnya hari ni merupakan Jumaat terakhir untuk tahun 2012. Haha, sekejap jek rasa. Dah nak 2013 rupanya. Berapa hari jek lagi, nak tahun baru. Sooo, berjalan tak kalian punya azam untuk 2012?? Err, maksud aku tu tercapai dah ke?? Kalau ya, alhamdulillah sesangat. Tahniah jugak la kan. Ready dah set up azam baru?? Hehe.

Yup yup, sedang dalam study week kot ni. Menyempat pulak aku nak update blog ni pulak kan. Ahax. :p Bukan apa, rasa macam dah tak boleh nak go, so kita rehatkan kejap otak ni. Nak menulis pon tak lama mana kan. Awak pon menaip sebenarnya, mwehehe. XD Gasaklah, memang kepala gila sekarang, ngeee~ Saje nak merandom bosan bosan ni kan. Ngadap nota jek manjang, pedih dah mata aku.



Ahah, cantik je kan susunan exam aku kali ni. Hihi, alhamdulillah tade yang 1 hari banyak paper. Perghh, teringat sem lepas bagai nak rak la kan study. 1 hari sekali 3 paper~!! Dah tu, semua yang killer paper adei adei. But alhamdulillah jugak sebab semua lepas dengan jayanya, hehe. >< There's still time. So, kechek hwaiting~!! Kali ni 4 jek paper, boleh punya ni. In shaa Allah. Aamiin.

Penghulu segala hari.
Don't just let is waste.
;)

You Might Also Like

4 comments