A visit.

7:59 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Pheww~ Berjaya jugak akhirnya. Yep, semalam buat pertama kalinya aku sampai ke Sunway Piramid. Haha, orang lain muak dah kot agaknya, aku jek baru sampai. Sekali ngan dorang bertiga ni lah ha. Mek, Amy, Sidut. Uhuu~ ><

Orang kata jauh perjalanan, luas pemandangan kan. Dekat kitorang dah terlajak sampai ke Shah Alamnya, memang tak menahan betul. Smua gara gara salah maklumat. Ahaks. Serius lawak, sampai sampai ke sana tercengang jek. Tak tahu nak buat apa. Bila dah tanya orang baru tahu dah salah arah. Kena patah balik, ahaha~

So, terpaksa patah balik sampai ke Subang Jaya. Then masa on the way tu kan, jumpa pulak budak comel sorang ni. Arjuna nama dia, umur baru 6 tahun. Haha, pandai main skate boh. Masuk competition dapat 1st place JEK katanya. Perghh, JEK tu yang tak menahan tu. :p Besar nanti mesti hensem. Hiks.


Sampai destinasi, terus pi melantak kat Popeye. Perut memasing dah memainkan muzik yang sangat kuat sampai orang lain pon mungkin boleh dengar. --" Oke tu tipu. But serius sangat lapar. Lepas selesai makan, solat then baru lah explorasi bermula. Haha. XD

Kitorang datang takde buat apa sangat, dekadar nak melawat tempat jek before make a trip beramai ramai bersama family SE yang lain, hihi. Site visit dulu, survey apa yang ada. Maklum lah tak perbah sampai kan, hehee. XD Masa kitorang pergi tempat bowling, ada tournament berlangsung, live siar kat astro arena kot. Yang aku kenal Shazlin bowler Malaysia tu jek, yang lain aku tak kenal, haha. Serius nice dorang main~ *jakun time tu sebab tengok sendiri depan mata*

Bila memasing penat dah, puas jugak la kot, pusing pusing, masa untuk pulang~ Pheww, what a long day~!! Rasa perjalanan pergi tu lama sangat, bila balik, sekejap lah pulak. But, it was worth it. Serius seronok. So, lepas ni boleh lah bergerak dengan lancar, in shaa Allah. :)

It takes time.
Be patient. 
;)

You Might Also Like

2 comments