No new idea. :|

11:06 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Salam ramadhan ke-9! Hehe, so far so good?? Ke so far so not good?? Well, semoga ramadhan korang sentiasa diberkati Allah. In shaa Allah. :) Ehem ehem, see any differences tak kat blog aku?? Mesti tak perasan kan, hehe.

Hmm, aku ada edit sikit blog ni, sangat sikit. Basic jek yang aku ubah, especially the header. Hehe, edit guna photoscape jek. Adobe photoshop aku bermasalah pulok. Heh. --" Plus aku pon tak berapa nak mahir nak guna adobe photoshop tu. Pfftt. Alasan semata. Puii.

Haha, oke oke, maaf maaf. Merepek sekejap. Hah, column kat footer tu pon dah bertambah, jadi 3 instead of 2 jek sebelum ni. Tambah list of blogs that I'll certainly read. Even tak selalu or setaip hari, but aku akan tetap chech out that blog. Hee, macam korang korang buat bloglist tu la. Hehe.

Background aku pon berubah. Oke tak?? Aku teringin nak buat macam si Apis, plain jek, tapi aku pulak jenis tak reti kalau plain sangat. Ha, cane tu. --" Kalau kalau korang perasan perubahan blog ni, sudi sudi la komen ye. Tak sudi tak apa, haha. Aku dah biasa dah pon blog tak berpengunjung ni. Pfftt. Ayat pasrah lah konon. Haha. ;)

I like the feeling being close to ALLAH.
Alhamdulillah. ><

You Might Also Like

4 comments