Till we meet again. :)

11:55 AM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Haha, saja aku nak ucap awal memandangkan aku mungkin akan balik kampung kejap nanti. Kampung aku tu memang tak dapat lah internet connection. So, makanya dengan itu aku udpate untuk buat ucapan in advance. Boleh kan, kan, kan. Yeah, takde siapa peduli lah pasal kau, haha. XD

Kepada kengkawan yang mengenali aku ni, maaf bebanyak ya. Segala salah silap sepanjang aku kenal ngan korang tu, sama ada sengaja mahupun tak sengaja, hehe. Segala salah paham, caci maki semua tu pon eh. Tiada niat apa apa. Kengkadang tu bila bergurau mana nak sedar kot kot ada yang terasa dan terguris hati kan. Maaf sekali lagi. To followers and readers, aku mohon maaf jugak ya.

Dengan berakhirnya Ramadhan tahun ni nanti, maka berakhirnya lah jugak perjuangan kita dalam memperbaiki diri memasingkan. Apa macam, seronok Ramadhan kali ni? Semoga segala amal dan doa kita diterima Allah, insyaAllah. Alhamdulillah, berjaya jugak sampai ke akhirnya kan. :) Semoga Aidilfitri kali ni lebih meriah dan bermakna untuk korang semua dan perubahan yang dilakukan itu berpanjangan.


Harapan nak jugak kumpul duit raya.
Dasar tak sedar diri ni.
:p

You Might Also Like

0 comments