Week 4 babeh~

12:00 PM


السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ
Wehuuu~ Its the end of the 4th week. Alhamdulillah. Ahaa, minggu ni memang tabah habis beb. Tabah sebab apa?? Sebab teruk kena kacau dengan si abg Syah tu. Sakan betei dia dok kacau aku dengan Chan. Tipan pulak menyokong. Soba yolah den ni ha. Haha. Well, biasalah tu usik-mengusik. Kang senyap sangat pon tak best jugak, kan?? Ahaa. Minggu ni ramai dah start cuti untuk raya. Pejabat pon rasa ala-ala lebih sunyi dari biasa.
Bila ke surau jumpa intern lain, dorang pon kata orang pejabat dah start orang cuti. Biasalah tu, kalau dah namanya raya, sah sah le orang nak bercuti, nak balik kampung, berkumpul semua keluarga. Tetiba rindu pulak kek uwan ngan atok den. Al-Fatihah.
Minggu ni pon dah dapat projek baru. Siap kena attend meeting. Haa, hamik kau. Ni first time ni weh. Cuak, takut, pe benda semua ada. But it went well. Lega. So dah bermula la projek tu kiranya. Ahaa. Mohon dipermudahkan semua urusan sepanjang projek ni nanti. InshaAllah. Allahumma Amin.
Oh, btw hari ni last day, and its halfday babeh!! Seghonok memasing. Siap berjalan ni memasing ke setiap division nak bermaafan. Meriah weh. Ahaa, excited jek aku tadi. Ahai. Segan pon ada. Maklum kitorang ni 'tersorok' sikit. Nak jalan sendiri segan, so dorang datang tu alhamdulillah. Berkenalan lah jugak lepas tu kan. Hehee. Pape pon moh kito pulang, tak soba nak buko mo pemeli. Esok pulak buko kek kampung. Wehuuu~!! ;p

p/s: Suppose Isnin ada majlis berbuka, tapi tak dapat pergi, ado hal.
p/s/s: Abg ijat layan Running Man jugok woi~ ><

Dapat balik awal weh!!
;) 

You Might Also Like

0 comments