100th Post of Mine c(;

11:17 PM

yeeehhhaaaa ! ! !
yup, yup, yup, its my 100th post in this blog . .
mwahahaha, cam ta caye jek aQ, da 100 post da aQ tulis knn . .

pic from :Google

ya peeps, um0 belog aQ da p0wn 10bulan, 2minggu and 4 ari, baru 100th post telah dikeluarkan . . [tenga bangga sgt², padahal bukan ape sangatlah meyh]
yelah, mane tak nye, da berbulan-bulan aQ tulis blog nie, sampai gak ke post yang ke 100 . . [penting sangat ke ?????!]
papelah weyhhh, orang laen ta heran p0wn, ko jek melebih . .
well, kesahlah aQ, blog aQ, skati aQ nak tulis ape . . :p
[ta betol, nga gaduh ngan diri sendiri, layannn]

macam² suda, aQ tulis kat blog aQ nieh . .
but, ta lah secare overall sal aQ, de je some of the things yang aQ ta tulis, its too personal I think, hehehe . .
hmmm, aQ amik mase yang sangat lame untuk sampai tahap nie kann . .
tape KechikumA, bia lambat, asal selamat . .
eyh, bukan², cam ta kena jek gune yang nie . .
ha, sikit², lame² jadi bukit . .
haha, baru betol meyh, kuang³ . . ;]

 arinie movie yang aQ tengok :
  • Buppah Rahtree [Thai]
  • Mr.Vampire 2 [China]
  • The Haunted Cop Shop of Horrors ii [China]
sumenye cite hantu, but klaka, horror comedy lahh . .
yang cite China uh, cite lame . .
aQ tengok time aQ kecik lagi, saje nak tengok balik . .
ciyes best cite dye, aQ tengok ngan adek² aQ lagi uhh . .
yup, mereka dah pulang deyh, hehehe . .
petang tadi aQ gie amik kt KTM KKB . .
time uh baru pas tengok Buppah Rahtree . .
da tutup p0wn komputer nie, cuz da guruh, nak hujan . .

da balik uh, sambung aktiviti macam bese, hahaha . .
bertemankan adek² aQ plak kali nie . . [de gak teman nak gelak]
sampai bile la aktiviti aQ yang 1 nie akan berlanjutan . .
nan mollayo, 몰라요 :p

merasakan sok akan bangun lambat .
w/p0wn post ke-100, tiada apa yang istimewa .
ngee~
;]

You Might Also Like

0 comments