Maceh banget ya !!!

12:12 PM

yeayyyy cheers for MiszFazierra . .
ahah, lame suda aQ ta update blog nie . .
bukak² jerp, dapat perkhabaran yang menggembirakan nieh . .
waduh², excited sekali ya aQ nie, dah kua sekali indonnya, mwahahaha, gasak lah, yang penting aQ happy . .

ha, tak lupa gax pada Mr.Luqaz kite meyh, hehhe . .
muchas gracias amigo
blog aQ tersenarai n0.16 kowt, same plak ngan tarikh birthday aQ, hehehe, lucky me . . [kebetulan je la tu kowt]

yeah, i've been busy lately nie . .
bukan ape, dok follow mak aQ gie sekolah deyh . .
dok susun atur buku² kat library uh . .
and proses buku² baru, masuk dalam sistem, ngeee~
arinie tahap keMALASan tinggi sikit, so aQ tak follow mak aQ, ehehe, maaf mak yee . .
tape, tape, s0k owang jadi helpers eyh kat padang . .
sok sekolah mak aQ wat sukan tahunan . .
merangkap ex-sekolah aQ la gak kann . .
lame da ta datang melawat, ape lagi, datang membantu je lahh . .

ha, Cikgu Norlida pulak ajak jadi cikgu ganti kat sekolah menengah . .
mane tak nye, Cikgu Hasmiza nak cuti bersalin da tak lame lagi . .
tapi kalo nak start bulan 8 sampai 10 . .
hmm, masalah la kowt tu kann . .
intake aQ nanti maybe bulan 9, takkan nak keje separuh² je pulak kann, so, mak aQ cakap, TAK PAYAH lahh . .
tolong je la dye kat library sekola uh . .
nasib, nasib . .
takpelah, aQ tak kesah pown, best gak dok sekolah tu, daripada dok umah jek camnie, BOSAN seyhhh . .
hah, papehal aQ tulis lagi lah nanti . .
masa untuk keje² umah !!!


ku tidak bisa melihat followers ku . .
ngapain dong ? ?

You Might Also Like

0 comments