last time . . :'(

10:19 PM

hukhukhuk, spending my last time with my Mr.Lappy . .
mane tak nye meyh, s0k adek aQ da bawak gie Penang . .
waaaa, cedey gle nie, ta sanggup nk berpisah . .
pasnie susa la aQ nk update blogg . . . .
komputer kat uma nie udah le sengal knn . .
memang terbaek lahh . . ~


arinie, aQ nonton movie jek keje, hohoho . . :p
dari tengahari tadi, sampai la sekarang nie haaa~
cite The Red Shoes, *My Wife is A Gengster 1 [awak, awak, saye da abes tengok ^^], APT, The Ghost . .
haha, manjang tengok cite hantu aQ arinie . . :]
tp tulah, The Red Shoes ta dapat tengok abes . .
sebabnye, ta abes upload, n link kene block . .
tah pape tah yang kene block uh . .

nk download, aQ terSANGAT lah malas nk tunggu . .
so, konklusinye, aQ nonton kt YouTube aje deyh . .
[ape la nak jadi nie, MALAS aje]
tapi cite APTThe Ghost memang bez !! ><
*bukan cite hantu ^^ 

hmmm, umah arinie rase SUNYI sangat-sangat . .
sebabnye ; adek2 aQ n mak aQ balik kampung . .
kalo tak tu, riuh umah nie ngn sore dorang dok memekak depan tv, bergaduh amik remot, tak p0wn, tuka channel . . -_-"
dalam pade d0k2 gaduh2 tu p0wn, tade la yang siyes . .
maen2 jek lebihh . .

Angah plak, dok kua gie Bukit Beruntung . .
well, sabtu kn arinie, pasar malam deyh !!!
tapi tah ape dye belikn tah nt . .
kowt2 la kalo dye belikn knn, huhuhu . . :p
aQ kt uma berdue je la ngan bapak aQ nt sok . .
mak aQ balik Isnin, huuuu~

BOSAN dok umahhhhhh !!!!!
hopefully sok time gie uma Apit, bez la gamaknye . .
jumpe ngn dak2 nie, hehehe . .
ley la gak lepak2 ke sok, lame da ta lepak ngn dorang nie . .

harap2 dapatlah bangun awal....
sangat berharap.. 
:]

You Might Also Like

0 comments