woot, woot . . .

9:59 PM

Part 1


aigooo, ari pertama tanpa my Mr.Lappy . . :'(
waaaa, berbeza giler seyhhh ! ! !
[kuatkn semangat, ta lame lahh yunk ^^]

oh yeah, aktiviti aQ untuk arinie :
  • bangun pagi², subuh . [konon nak anta angah, tapi Paan datang amik;wat penat aQ jek bersiap pepagi td . .]
  • basuh baju² yang ade dalam umah nie, then jemur .
  • on komputer, bukak YouTube .
  • tengok cite I'm a Cyborg . . . but That's Ok . [sangat comel !]
  • online Facebook aQ .
  • masuk zuhur, off kan komputer, then solat .
  • siap², gie kenduri kawen akak Apit .
  • drive kete, amik Azreen N Ofriana kt umah dorang .
  • menuju ke destinasi ; umah Apit .
  • sampai² jek, parking kete penuh, terserempak lak ngn Ummi, Ecah n Zati .
  • pusing² cari lot kosong, then park kete, kunci .
  • berjalan menuju umah Apit, jumpe dye n mak dye, salam .
  • time for food .
  • nak amik nasi, jumpe plak Ms.Lee n her family, miss her lahh .
  • jumpe plak cikgu Shihan, salam n borak kejap .
  • cari tempat duduk, melantak la plak .
  • while chewing our food, Adam lak tak habes² kaco . [nak bergurau la tu, lame ta jumpe]
  • da abes makan, lepak² ah kejenye, Apit la soh tunggu .
  • kitorang p0wn borak la ngn si Adam tu knn . [Apit sibuk layan orang datang, busy betol tuan umah yee]
  • kami tanya Apit bile buah hati pengarang jantung dye 2 nak sampai, beliau berkate 'dye tak datanglah, malas da aQ' . [Apit, Apit, sabar je lah keyh]
  • tup, tup, nga borak ngn Adam, Teah p0wn sampai . [buah hati Apit tulahh]
  • mak Teah kate, takut Apit tu majuk, tu yang datang . [ai, untung la de orang sayang kn Apit knn]
  • kami sambung borak, Teah n family gie makan pulak .
  • orang² p0wn da makin kurang, time nie lah anak² bujang nak tunjuk bakat masing² a.k.a KARAOKE . [no wonder lah makin mendung jek pastu]
  • Adam sambung wat keje, kitorang gerak gie kat Teah pulak, saje nak kacau orang nga bahagiee . . :p
  • time snap² pic pulak .
  • borak² lagi, snap pic lagi, balh, blah, blahhh .
  • Teah p0wn beransur pulang, kami p0wn gerak same .
  • aQ singgah umah Azreen time anta dorang nie balik .
  • last, lepak jap situ ngan Ofriana .
  • bergosip sakan la pulak pastu, then cite sal time d0lu² .
  • pas asar, hujan p0wn da nak makin lebat, aQ greak lah balik umah, haha .
  • denga lagu kuat² otw home uh, tetibe rase semacam .
  • balik jek, bapak aQ tade, keje lahh .
  • bukak pintu bagai sume, masuk umah, mandi, solat asar .
  • next, on pulak komputer nie .
  • mandi, perform solat maghrib .
  • aQ online blog nie lah of course .
  • edit² gamba yang nak masuk dalam post nie .
hasilnye : [pic bese² aje]
pantang dapat kamera . .
Me, Of n Areen . .

kat umah Areen . .
  • masak nasi goreng, kelaparan deyh + keseorangan malam nie .
  • berfikiran nak nonton YouTube lagi .
  • tatau nak tengok cite ape, sedang makan time nie.
  • awal sangat ke aQ tulis post aQ nie ? [wondering by myself]
  • isha' p0wn da masuk, aQ solat dulu .
  • sambung menulis ini post .
  • aQ pown gile sudah .
  • malas mau tulis lagi, jakgie lah aQ sambung .
  • and nanti esok luse ke, aQ post tulisan baru pulak .
 laen pulak style aQ wat post arinie .
:p
Part 2
  • oke, lepas makan uh, aQ gie lipat kaen baju .
  • pas lipat kaen baju, online Facebook jap .
  • chat ngn Jaja n Syahmi Ali .
  • at he same time, search kt YouTube .
  • tengok cite Baby and Me .
  • aq sambung tulis post nie .
  • the end .

You Might Also Like

0 comments