no tajuk ???

6:35 PM

aq tatau nak letak tajuk ape, haha . .
so, tanda soal aje lahh, ngee ~

aQ ingat mau tuka lagu lagi deyh . . ^^
demam BOF sekali lagi nie kan, so, dok denga lagu cite tu je laa . .
satu la, mekacih bebanyak kepada abang kesayangan aQ, Muhammad Anuar kerana dengan bantuan beliau, dapat gak wat chatbox aQ sendiri, huahuahua . .
jeles tengok dye nye chatbox tukan, so aQ pown nak gak 1 . .
akhirnye, pas diberi tunjuk ajar, dapat la aQ wat, hehe . .
정말² 고마워요 오빠 ! ! :]

da alang² cari pic kat Glitter-graphis, cari la skali untuk chatbox aQnye button kann, hihi . .
dapat la 1, and the result, kat tepi belah kanan tuu . .
amacam, comel ta ? ?
hehehe, aQ semakin menggilai mende² yang comel , cute, kawaii and ape yang termasuk dalam family uh la kann . .
aQ pown tatau cane la aQ da suke mende² comel nieh . .
dulu bukan maen alergi ag seyhh . .
time kumpul sticker ngan Ain pown, tade la gile² cam skunk nie ow . .
pantang jek nengok bende comel skunk aQ nie . .
waaa, gilak suda aQ nie ngan benda comel . . 
tomei !!!
 melayan lagu Kim Yoo Kyung - Starlight Tears sambil wat post nie . .
and sambil² tu jugak menikmati pemandanagan comel kt Glitter-graphis nie, haha . .
suke sorang user nie, pix yang dye ade sume comei² . . ^^
hmm, hajat nak tuka lagu ta jadi, tunda laen kali lahh . .

miss him so much right now . . 

You Might Also Like

0 comments