di pagi hari . .

8:14 AM

pagi tadi borak dengan Hazwan ! !
yup, yup, yup, Muhammad Hazwan Norazmi . .
lame kowt ta borak ngan dye . . 
perghh, rindu betol time skola dulu kan . .
even aQ ta rapat mane ngan dye, but, salu gak la borak², especially waktu pas abes sekolah uh . .
same² jalan kaki gie sekolah rendah kat belakang . .

kami borak tadelah berjam², but macam² cite meyh . .
at 1st uh, ktorg chat jek at Facebook, tup, tup, dye mesej aQ plak, line problem katenye . .
mesej pown, mesej la kann, same jekk, yang penting aQ nak tau pe ce dye skunk . .
lame da ta contact seyh, harap jek ade Facebook, menegur je tade, haha . . [aQ la uh]

sepanjang dye kol uh, aQ asik dok gelak je aw . .
aQ tatau la nape, aQ asik rase nak gelak jekk . .
paling ta tahan mase cite sal aQ skunk . .
well, aQ nie pas da masuk matrix uh, badan da naekk . .
so, dok kena je la, terbalik lak ngan Wan nie . .
dulu comel jek, chubby kann, skunk udah kecik dan hensem, haha . .
perggh, serius bez, lame ta borak, ginie le gamaknye . .
ha, Wan kate loghat nogoghi den makin pokat, yo ko ? ?
haha, aQ rase same jekk, tade nak pekat mane la kann . .
bukan aQ bertutur gune loghat pown kat umah . .
tapi ngan mak aQ ye la sikit, sikit jee . .
pape je la uh, asalkan aQ masih lagi bercakap, ngee~
[ta bercakap uh bisu da la aQ]

dalam pada berborak uh, Wan de cite sal dye and de sorang budak nie, member lame kitorang gak lahh, girl aw . .
macam ta caye lak aQ seyh, ade jugak yang minat kat ko ni kan Wan, paling aQ ta sangke, girl yang suke Wan nieh . .
menahan gelak jek aQ, hihi . . [maaf Wan yee]
yela kan, banyak² girl, girl nie plak yang berminat ngan ko, aQ macam ta percaye deyhhh . . :p
haha, semenjak da hensem nie kan, mane tak nye, eyk ? ?

hope dapat la jumpa ko kann, laen² da jumpa ko da . .
aQ nie jek, tah bile la dapat tengok muke ko . . . :p
pape pown, chaiyok² untuk final nie keyh ! !  

ta memasal jek aQ susa nak tido pastu . .

You Might Also Like

0 comments