♥ 엄마, 사랑 해요. ♥

10:40 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


My dear mom, Noralasikin.
Hehe, selamat hari ulang tahun kelahiran yang ke-46.
Thanks for every thing that you've done for me.
Maaf ya, bila dah belajar kat U ni, karang balik rumah dah.
Kadang tu ada kerja, but ada jugak yang sebab malas. XD
Sebab nak kena naik tren, tu yang malas tu, nak berhimpit bagai.
Dalam pada malas tu, akak tetap ingat kat mak, always.
Selama duduk U, rindu masakan mak sebab hari hari makan food court.
Paling rindu bihun goreng and nasi lemak bawang putih yang mak buat. ;')
Maaf jugak sebab tade nak celebrate sangat birthday mak kali ni.
Tapi akak tetap balik, sebab nak tengok mak plus lama tak balik. RINDU sangat.
Maceh sebab bersabar jek melayan kerenah akak ngan adik adik yang lain.
Dengan perangai Angah, Kak Lang and Amal.
Masing masing suka buat pening kepala kan, hihi. XD
Nakal nakal jugak, kitorang sayang mak tau~!!
Bila nakal tu lah yang selalu meriahkan suasana kat rumah ni.
Bila semua, ayah, mak, akak, angah, kak lang and Amal ada, akak happy sangat.
Bila malam tengok tv sama sama, bergurau, gelak gelak.
Akak sayang mak tau~!!
Mak 'harta' paling bernilai yang akak ada.

Anakmu yang degil selalu,
Atiqah. 

p/s : Selamat hari lahir jugak untuk sepupu sepupuku sekalian; Dayah, Rahman and Mirul. ><

You Might Also Like

6 comments