Dalam tak sedar...

11:17 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Ya Allah~!! Kenapa aku baru perasan benda ni eyk. Adoi, no wonder la aku rasa pelik semacam aje tau. Rupa-rupanya blog aku ni dah 2 tahun dah. Alhamdulillah.Haih, macam mana boleh tak sedar, 20hb lepas merupakan anniversary blog aku ni. Yup, 1st Ramadhan kot. Haha, mungkin sebab excited menyambut Ramadhan tu lebih, aku jadi lupa tentang ulangtahun kelahiran blog aku ni. Sorry dear bloggie. Serius aku tak sedar langsung. Sorry again. XD

Diam tak diam, 2 tahun dah blog ni. Macam macam dah yang ditulis sepanjang dua tahun ni. Gembira, sedih, pening, sakit, sihat, semua lah kan. Ala ala diary kedua dah kan. Haha, memang pon diary kedua aku. XD Sangat berterima kasih dan gembira. Tak tahu nak cakap macam mana but sangat bersyukur. Kalau takde blog ni, mungkin life aku tak seperti yang ada ni. Mungkin.

Sayang bloggie~!! ^^ Patut la semangat betul nak tukar appearance kau. Rupanya dah samapai masa  ulangtahun kedua kau eh. Alhamdulillah. Semoga aku sentiasa terus memerlukan kau dan kau boleh berbakti lagi dengan aku. Ayat aku, poyo aje lebih, bhahah. :p

All in all, selamat ulangtahun kedua sayang~!! Loooooove you mucho. ;)
Tak sangka.
Happy together.
:') 

You Might Also Like

2 comments

  1. keliatannya kamu sangat mencintai blog ini. hebat ya.. aku juga cinta sama blog aku. mari kita kawinkan saja blog kita ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harus cinta deyh. ;)
      Kekasih gelapku nieh, mwahaha.
      Waah, boleh ke macam tu..??
      :p

      Delete