Segmen OK TAK?|by TehaaNFM

4:01 PM

السَّلَامُ عَلَيْكُمُوَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ


Hai hai peeps~! Lama dah aku tak join segmen ni. Jalan jalan tadi jumpa pulak segmen by TehaaNFM ni kat blog Niera. So, apalagi jom join laju laju, hehe. >< Ok, oke aku mula eh.

  • Tema blog aku simple jerp, no messy things apa semua.
  • Warna blog aku obviously purple la kan, together with putih dah kelabu. ^^
  • Kenapa aku pilih rupa blog yang sebegini??
    • 1st, sebab PURPLE adalah warna favorite aku. Purple itu romantik babeh~ Jadinya, ia sangat menggambarkan diri aku, so sesuai lah kan. Aku pon menulis perihal kehidupan aku dalam blog ni, ye tak, mwehehe. :p
    • 2nd, sebab blog aku ni simple look. Tak serabai, tak berat, and tak banyak gadjet. Apa yang ada kat blog aku ni sangat minimal. Korang nak loading kat blog aku ni pon senang, hihi. XD
    • 3rd, sebab simple itu mudah. Mudah means tak menyusahkan. Aku pon tak nak menyusahkan orang nak loading ke blog aku sebab berat and whatsoever semua tu. Aku pon blogger, masing masing punya pendapatkan, dan ini pendapat aku, hehe.
    • 4th, sebab........ oke, oke, aku dah tak tahu sebab apa lagi dah ni. Cukup ini je lah, boleh ya..?? So, apa macam blog aku, OK TAK??
Serius dah lama tak join segmen.
XD

You Might Also Like

14 comments

  1. comel jgak blog awak..
    sejuk mate memandang..

    ReplyDelete
  2. Memang comel pun, suka sgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, ada yang suka.
      Yeay, hihi. ^^

      Delete
  3. ok lah awak :)

    Kalau sudi, jemput join GA miss z
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-kad-raya.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama :D

    Huuuu , serius setuju sangat entri ni! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, kan, kan, haha.
      Bagus, bagus. XD

      Delete
  5. Oke sangat-sangat!
    Cantik background purple polka dot tu!^^

    ReplyDelete
  6. ok sgt! comel mcm tuannya :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/segmen-ok-takby-tehaanfm.html

    ReplyDelete