di pagi yang sunyi . .

3:05 AM

jam dah pukul 2.40am, aku still lagi tak tido . .
mata nie tak ngantuk pulak lagi, haih . .
semakin hari, memang semakin lambat la aku tido kan . .
memang terbaik lah Atiqah oi, haha . .
bosan nie tak tau nak wat apa . .
dok denga lagu jek, tu pown dah bape kali ulang tah nie . .
nasib baik la lagu best kan, tak boring, heeee~

hmmm, tadi boring² pown, de gak call My Dear tuu~
ehehe, cakap kejap je pown, tak ley lama² . .
beliau sedang berseronok dengan Mini [external hard disk] tu, jealous aku tau tak . .
mau taknya aku jealous, da masuk movie baru seyh~
dia pulak yang tangok dulu, cehh~
[sungguh tidak adil bagiku, ngeee~]

ha, ha, teringat lak tadi . .
Malaysia menang lawan Taiwan untuk bola, ehehe . .
walaupun aggregate 4 sama, but Malaysia mara untuk lawan dengan Singapura lak nanti, ahaha . .
tak sabar nak tengok lagi Malaysia lawan . .
[even aku nie tadelah minat bola sangat, hihi]
semangat je aku, sekarang la kan . .
waktu 1st perlawanan Malaysia, aku tengok pown tak . .
dengan sapa lawan lagi lah aku tak tahu an, hihi . .
gasak lahh, yang penting lawan Singapura nanti aku nak tengok . .
yeah, aja² hwaiting Malaysia ! !

hmm, follower aku pulak da makin bertambah . .
walaupun baru jek 50++, tak kisah lah tuu~
syukur suda ada gak yang nak follow kan . .
blog nie pown banyak aku tulis sal hal² yang berlaku kat aku . .
boleh dikira as diary la jugak . .
just part yang sangat personal, aku tulis kat blog lagi 1 . .
memang sangat puas bila dapat menulis nie . .
teringat pulak koleksi² diari² aku tu kan . .
kadang² bosan, bile tak online tu, aku bukak balik diari² tu sume, satu, satu aku baca balik apa yang aku dah tulis . .
SUMPAH kelakar seyh ! !
yelah, zaman budak² tulis, ayat tak menahan . .
pastu, terkenang lah pulak kenangan lama, hua, hua, hua . .
enjoy gila aku baca diari² tu semua . .
tak sia² aku simpan lah kan, hihihi . . ^^
baca banyak kali pown still tak boring . .

harapnya, diari online aku tu gak berkekalan macam tu . . [amin]
mana tau, dah kahwin nanti ke, boleh baca balik nanti kan, dengan anak² aku ke, tak pown ngan husband . .
[waaahh, berangan gitu aku nie kan....]
haha, dapat tak agak² nanti tu kan . .
hmmmm, I wonder . . .

ehehe, di doakan gitu la kan . .
to awak yang bakal menjadi husband saya . .
jom tua sama² tau . .

You Might Also Like

0 comments