Pemeriksaan Kesihatan . .

10:56 PM

Assalamu'alaikum semua, hihi . .
[nak pahala lebih hari ni eyh, boleh . . ?]
oke, oke, seperti yang tertulis kat tajuk tu kan, hari nie aku gie hospital, wat medical check up . .
huh, what a day man, penat aku . .
[bukan apa sangat pown kan, sengal je aku]

hospital ngeng sikit, macam kerenah seyhh~
aku gerak ngan adik aku, dia bawak moto . .
sampai petang tu, tak ramai orang, nasib baik la . .
1st aku kena amik darah, nak tau blood group aku . .
then timbang berat, ukur tinggi, and check mata . .

hah, best part nie, aku punya tinggi 151cm dah, mwahaha . .
macam tak caya je aku kowt, last ukur dulu 148.2cm aje deyhh~
yes, yes, kira naik dah sikit, ngeee~
[awak, tinggi saya dah naik lah, hihihi ;)]
berat pulak, hehe, RAHSIA, awak ni gemuk, malu lah nak share berat yang tah pape ni, kuangkuangkuang . . ;p
time check mata, aku lupa nak bawak speck, dasar pelupa =.='
terpaksa la Angah gi amik, sementara tu, aku gie wat X-ray . .
then, terserempak pulak ngan Eyka Nadzir meyh ! !
sumpah aku tak pasan dia, tak nampak la kawan . .
ahah, long time no see lah, rindu sama kau, hihi . . ;]
okeoke, enough with rindu² thing ni kan . .
sambung cerita balik . .
dah siap X-ray, gie la check mata aku ni balik kan . .
alhamdulillah, oke la gak mata aku nie kann . .
and blood grouping aku pulak B+, hihi . .

sebelum jumpa doktor chitchat jap ngan Eyka Nadzir ;]
tengok² la borang dia, UTM kan babe . .
hmm, dia nak amik darah, tapi nurse kata tak payah . .
so, terus skip jumpa doktor, X-ray and urine da buat pagi katanya . .
and tinggi dia, 150cm jekk ! !
aik, biar betul nie . . ? ?
aku yang lagi pendek ni 151cm, dia pulak 150cm . .
ketara kowt aku pendek lagi daripada kau, apa kes nie . .

re-using this pic ^^

haha, memang lawak la kowt, adik aku pown gelak dah . .
Angah bagi tau, nurse situ memang ngeng sikit, suka nak kurangkan tinggi orang, pelikpelik je kan . . ? ?
pape pown lepas gak rindu jumpa kau, hehe . .
[1st gak jumpa bapak kau tu~]


pas da siap, aku pown balik le rumah . .
tidur, kePENATan, huuuh~
malam pulak, aku buat enry nie, and online jugak . . ^^


menonton M'sia Vs Chelsea kat umah . .
^^

You Might Also Like

0 comments