SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

4:28 AM


Photobucket

  
aQ baru je nak logout tadi, check jap shoutmix uh . .
Luqaz kongsi link pulak meyh, maceh tag >.<

oke, bile dah buat entry nie, means aQ join lah kan . .
and done follow blog penganjur, seperti mana syarat² yang dikehendaki, hihihi . .
masa untuk tag kawan pulak :
oraitt, siap dah entry nieh !
entry yang disiapkan di pagi hari . . :p
korang berminat nak join ? ?
hah, ape lagi, klik banner tu, cepat, cepat . . ^^

esok tak jadi lah kua ngan awak nampaknya .
maaf ye awak .

You Might Also Like

4 comments

  1. ohooo...yeay!! mekaceh tagged...
    cik domo akan join dengan laju2 nya..hahahah

    ReplyDelete
  2. dear, sori sgt2. saya x jumpa pon link entri yg awak hantar di blog saya. nanti awak hantar balik kat link ni ye, sbb kami x terima penyertaan yang x di submit kat entri asal. mintak maaf sgt2 sbb menyusahkan.

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/giveaway-dari-korea-dan-bandung.html

    ReplyDelete