Dinner at . . .

11:27 PM

Huh, penat suda nie . .
bukan penat apa sangat lah, baru lepas makan . .
makan katne, ehehe, KFC deyh . .
lame tak makan dah kat KFC . .
[teringat time kat KMJ dulu, macam acara wajib kalau outing, gie makan KFC]
 saja makan KFC, bapak aQ nak belanja . .
yelah, sempena birthday Kak Lang aritu . . ^^ [28 Jun]

kitorang tak kua aritu, so ganti malam nieh . .
kurang sorang, Angah la kan, apa lagi . .
tahun lepas aQ tade, tahun nie Angah pulak, ahax . . :p
macam bergilir-gilir pulak tak adanya kan, heee~

selalunya family aQ makan yang variety bucket tu jek . .
tapi arinie makan snack plate, cuz variety bucket tak jual . .
sebab dorang tak jual : cawan yang dapat free tu takde . .
haih, macam pelik je aw tadi makan . .
bukan apa, selalu tu, cam kosong je pinggan kann . .
tadi pulak, penuh pulak, lain feel seyh~
tak pe lah tu, janji dapat makan, syukur dah, hehe . . ;]

tak habis kowt, besar sangat . .

yummy, my fav . . ;]


 

ahah, thanx to my dear friend, Shamshila a.k.a Cla ! !
Jumaat lepas lepak ngan hang baek punyaa~ ;]
lama kan tak lepak sama, hihi . .
maceh kat akak kau gak, Miss Shamshida sebab sudi drive amik and anta aQ balik umah, thanx a million . . ^^
banyak gak kan movie aQ amik kat hang . .
drama Jepun pown aQ banyak amik kann . .


sebenarnya kitorang kua sama sebab nak amik sijil SPM . .
haha, tak amik² lagi tu, tah apa² . .
sampai² kat pejabat sekolah tu, kerani tu cakap semua busy . .
tade sape nak handle, dye soh datang hari lain . .
ceh, ngokngek sungguh la kann . .
dah la Cla susah nak dapat cuti, dah cuti, tak dapat amik lak . .
memang terbaik lah kan, hmmm, menahan je la kami . .
kitorang pown balik dengan sedihnya . . [poyolah ayat]


balik uh, kitorang gie shopping jap kat econsave Batang Kali . .
saja membeli, nak makan kat umah tu satgie, hihi . .
aQ beli favourite aQ je, jagung manis and yakult . . [lama dah tak minum]
ha, aQ ada beli shampoo gak, kat bilik air aQ dah abis . .
then off we go, balik umah . .
tapi, singgah umah My Dear kejap, amik Mini [external hard disk] aQ lahh . .
kang nak transfer movie cane pulak kan . .


bila dah lepak umah, apa lagi, bergosip sudaa~
sambil² tu, review cite apa nak amik . .
eventhough dok umah jek, tak la bosan, hihi . .
ngan adik Cla si Jaja tembam tu, haih . .
memang bertambah comel la kann . .
pape pown, memang enjoy ~ ;]


Thanx babe ! Cla bertudung hijau ^^
gabung cite 2 hari . .
:p

You Might Also Like

2 comments

  1. kmj kat tangkak kan? memang ade kfc je la...huhuhu..

    ReplyDelete
  2. ahah, yup . .
    mmg pown, hihi . .

    ReplyDelete