Hangout *Part 1

2:33 PM

wah, udah 2 hari nie aku tinggalkan blog tak ber'update' . .
ahaha, penat + malas punya pasal kann, hihihi . .
sebab tu kena tinggal blog aku nieh . .
haih, cian dia ye, kuangkuangkuangg~
another Wordless Wednesday aku terlepas, huuu~
[nasib lah kau, malas lagi kann~]

okeoke, mengenai tajuk post aku tu . .
yup, aku akhirnya dapat gak hangout kan, haha . .
tapi ngan sape aku hangout nie, hmmmm . .
well, semestinya ngan Ain n Nuek meyhh ! !
[Skin ta dapat join saat² akhir :( ]
hehe, tak lupa gak kat Yah n Ecah . .
Ecah uh member Nuek, datang dari Seremban tu, jauh dia datang, sorang pulak tu, lagi la kann . .
 and bole pulak dia kenakan Ecah nie meyhh . .
Nuek gtau yang Kak Long dia pown join hangout kitorang nie ; aku lah Kak Long tu . .
 sabar je lahh, tak pasal² aku pulak terlibat, haha . .

kitorang gerak ikowt masing² la kan, rumah masing² jauh . .
aku gerak awal, and aku lah lambat, ahaha . .
Nuek dari Sunway, Ain pulak Kajang . .
Aku still dalam tren lagi bila sorang da sampai KL Sentral, time kt Rawang la tren stop lame . .
bila aku sampai kiotang lepak jap kt Burger King . .
ingatkan nk tunggu Ecah, dia tak sampai lagi . .
last² kitorang gerak dulu, maaf Ecah yee . .

1st kitorang gerak gie TS, nak beli hadiah untuk Yah . .
perghh, lama betol aku tak datang TS kan, Ain pown same . .
haha, sesat gak le mane nak cari kedai kann . .
pusing³, jumpa la kedai kecik nie, nasib baik de hadiah yang nak dibelinya kan, patung turtle hijau, hihihi . .
aku pown tumpang sekaki nak beli beg kat kedai tu . .
[loving domodomo-kun yang kawaii]
but, Nuek belanja pulak, haha, sayang kau lah Nuek . .
[yup, he's my brother . . ^^ ]
selesai beli hadiah, cari kotaknya pulakk . .
nie lagi 1 hal, haha . .
singgah kedai gift shop, ingat ade kotak, langsung tade seyhh, penat kitorang pusing cari kedai jual kotak . .
naik turun floor, pening², bru dapat, akhirnyaaa . .
tu pown pas pujuk Nuek masuk kedai uh, kalau tak, tatau la apa akan jadi kat kitorangg, ngeee~
  
then off we goo, to Low Yat pulak . .
aku nak beli pendrive untuk mak aku . .
and lepak kejap kat tempat Nuek kerja, hehe . .
aku n Ain sempat gak la usya² lappy kan, Ain nak beli . .
dah siap solat sume, gerak gie Pavilion . .
nak jumpa Yah, Nuek nak bagi hadih tu, hahax . .
 and lunch sekali kat sane . .
 but Yah kejap jek, dia kena gerak nak anta abang dia kowt . .
tak sempat nak amik gambar pown kowt . .
[time jalan², aku n Ain tinggalkan Yah n Nuek, hehe, jahat²]

kat Pavi, barulah dapat jumpa ngan Ecah meyhh~
haha, cian dia sorang² jek jalan, dah le datang jauh² . .
but, pape pown kitorang had fun . .
dah makan², movie time, mwahahaha . .
tengok Harry Potter, hihihi ; Ain, misi kita berjaya !
[akhirnya kann, mendapat kau~]
but sebelum tengok movie, solat asar jap dulu . .
and singgah toilet gak, melunaskan pape yang patut, ngeee~
hah, Harry Potter memang awesome babe ! !
anak² meraka sangat comel, hahaha . .

tiba masa untuk pulang deyh, hukhukhuk . .
sedih aku time nie . .
yela, tah bila lagi nak jumpa kan, nanti masing² dah jauh . .
menahan daripada menangis kowt, mwahahaa~
aku nak balik ngan kegembiraan jerp . .
yeah, hope to see korang lagi nanti, InsyaAllah . .
what a day ! !

awak :
maceh teman saya sepanjang balik tu.
takut saya b'kurang.
^^

You Might Also Like

3 comments

  1. sonoknye dia tgk potter berbulu..haha

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete