Selasa or Tuesday . . .

6:51 PM




it's starting again dude ! !
urggh, BOREDOM struckk, lalalala~
duduk rumah, buat kerja² rumah la kan . .
haih, memang suri rumah je la aku sepanjang cuti ni kan . .
tolong mak aku kat sekolah tu pon sekejap je . .
pastu stop dah ni, ngeng~
budak² asyik tengok aku je, malas da aku . .
kerja satu apa pon aku ta buat . . .

hmm, My Dear tu pown da selamat sambung belajar balik . .
ahaha, elok² kat sana ye, take care . . ;]
miss you lagi banyak² . .
[ayat dah merepek]

hari ni, lipat baju, 2 bakul . .
biasa, kerja bertangguh, ha nak, amik kau 2 bakul . .
gasak, layan gak aku, lipat baju, sambil dengar lagu . .
tak la bosan sangat kan, boleh gak menyumbangkan lagu . .
[means merosakkan lagu tuu~]
tu yang aku buat pagi tadi, tengah hari hantar mak aku mesyuarat and amik kak lang kat sekolah . .
petang, dok tengok tv aje lah . .
kul 6 ni tadi, baru amik balik mak aku habis mesyuarat . .
wahh, bestnya aktiviti hari ni kan . .
[oke, memang aku tipu, lalala~]


how bout tonight then ?
ahah, we'll see . 

You Might Also Like

0 comments