Rindu zaman budak² dulu . .

11:28 PM


malam nie, memang tade keje . .
[sejak bile kau ade keje pulak kan..]
hehehe, bukan ape, tadi baru lepas tengok cerita Dragon Ball kat tv, channel 611 . .
so, terimbau la kan kenangan² enjoying cerita² kartun dulu . .
sebelum cerita Dragon Ball  tu, cerita Anak² Sidek . .
perghh, memang best lah kan . .
suara kartun dorang still same . .
yang Dragon Ball uh cam laen jek, but aku pown tak sure . .
cerita tu lagi lama daripada Anak² Sidek kan . .

lepas tu, mula la tangan aku nie gatal² . .
haha, bukak YouTube, search la kan . .
then, jumpa pulak video Sailormoon . .
nie lagi bestkan, kalau tak tengok la dulu, memang tak sah . .
kalau tayang balik cam Dragon Ball, mesti masyuk, hee~ ><


apa lagi kartun yang ade eyk dulu . .
hah, Pokemon, Digimon, Doraemon . .
[sume monmonmon jekk nie..]
hmm, aku pown dah tak ingat da meyhh~
yang aku sebut kat atas tu je la yang ade lagi dalam ingatan, yang tade tu, udah dilupain deyhh~
Doraemon memang tayang kat ntv7, sabtu malam . .
memang takkan lupa la tu, haha . .

haih, aku still tak percaya umur aku nie dah 19 . .
dah nak masuk uni balik da pown, sambung degree . .
macam baru semalam habis sekolah menengah . .
[nak tipu pown, agak² la yunk oi . .]
memang rindu nak jadi budak² balik . .
nak main lari² keliling rumah, nyorok², masak² . .
[My Dear memang panggil aku budak kecik]
jealous tengok adik² aku main hujan petang tadi . .

mengharungi keremajaan nie ngan kesyukuran .
at least dapat gak bergelar remaja kan .
some kids, they didn't even got a chance at all .

You Might Also Like

4 comments