Saya dari Universiti Putra Malaysia (UPM)

6:31 PM


macam biasalah hari nie, bukak komputer, online la blog nie . . ^^
usha² dashboard, jumpa pulak segmen nie . .
hah, segmen ni Suhazli yang buat . .
siapakah beliau nie meyh ? ?
well, dia pown salah sorang daripada pelajar n blogger KMJ . .
ahaha, ex-KMJrian macam aku jugak la . .
simple jek nak join segmen nie . .



Nama panggilan : Kechik/#Abot
Universiti : UPM
Bidang : BACELOR SAINS KOMPUTER - PENGKHUSUSAN KEJURUTERAAN PERISIAN

hah, alhamdulillah, siap da, hihihi . .
see, senang je kan . .
so, macam segmen² yang lain, aku kena postkan link entry aku, kat page nie . .
so nanti Suhazli senang nak wat list mengikut Uni masing² . .
so, cau cin cau . .

eyh, kejap kejap, a few last word . .
bak kata Cik Dya kita ni la kan, antara kebaikan join segmen ni :
  • Para junior boleh berkenal-kenalan dengan para senior .
  • Anda boleh kenal dengan kawan-kawan yang satu uni/bidang dengan anda .
pstt ; senior² pown boleh jugak nak join (;

#agak jarang digunakan

You Might Also Like

15 comments

  1. tgah jalan2 tadi tertengok segmen ni. tros cari UPM...hehe

    UPM gak.. salam kenal2~

    ReplyDelete
  2. @Suhazli : yup, tau tape, eheh

    @Ayuu R'zad : (;

    @senyumSOYA : slm knal² jugak ^^

    ReplyDelete
  3. salam buat student UPM ni..
    ninie student UIA..
    salam persahabatan (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/saya-dari-universiti-islam-antarabangsa.html

    ReplyDelete
  4. hee
    welkem2 to UPM..
    bole dating nnt heee

    ReplyDelete
  5. @SibudakKurus : baek ! (;

    @ninie_azriena : salam pshbtn jugak ^^

    @cik najihah : yeah, maceh² (:

    ReplyDelete
  6. hai! kita pon UPM jugak. tp kolej kita sgt la jauh. huhu

    ReplyDelete
  7. @Ms Z : ye meyh ??
    npe jauhh pulakk . . .

    ReplyDelete
  8. hai kite satu U
    tp lain2 kolej hmmm
    btw salam perkenalan :) ye

    ReplyDelete
  9. @LITTLE NUUR : hai, hai kwn !
    ^^

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. dtg dr segmen suhazli..iejjah pn upm gk...ktp lak 2..sebelah jek :}

    ReplyDelete
  12. @iejjah : hai, hai geng UPM ^^
    ohoho, ye meyhhh . .

    ReplyDelete