Aik, da pukul 1 lah . .

1:29 AM


ahah, baru nak wat post la kononnye nie . .
bajet dapat online awal mulanya . .
but tadi aku tolong mak aku pulak, so lambat lah jadinya . .

bukan tolong ape pon, tanda kertas budak² je . .
kertas karangan budak darjah4, hekhek . . ;p
seriously, sakit perut aku baca ayat dorang, macam ade seyh, adik aku pon join gelakkan jugak . .
padahal awak dulu pon gitu la jugak kan, sengal jerp . .

tu kira oke lagi la meyh . .
another thing bila mak aku dapat surat daripada murid dia . .
tugasan dorang sebenarnya tu, tulis surat rasmi/tak rasmi . .
lagi lah sakit perut kitorang gelak, ngan mak aku sekali gelak sakan, heeeee~

sungguh² betul dorang buat surat tu kot . .
siap tanya macam² lagi kat mak aku . .
yelah, memandangkan dah dekat nak raya nie kan . .
kadang comel pon ade gak aku rasa . .
prihatinnya dorang kan sal cikgu dorang ni . .
*makakulahtukan*

such a cutie for them.
^^

You Might Also Like

2 comments

  1. bese la budak2 ayt sume 'power2' haha..nta2 tyme zmn dlu pon ckgu ak gelak sampai guling2 bila bce krgn plus tlsn'y yg ckr aym skli...haha..btw t'tarik la dgn gmba yg gerak2 kt ats tu...jonghyun n minho was there !! <3<3 cite ap ae..??

    ReplyDelete
  2. @~;:gyiem wave:;~
    : tulah pasal kan, haha ;p
    gitu la gamaknye dulu .

    tak sure pulak seyh .
    heee~

    ReplyDelete