Alhamdulillah, 20 hari dah . .

1:41 AM


cakk ! ! ehehee, pejam celik pejam celik da 20 hari kite puasa kan, termasuk la aku nie . .
pada yang pernah excuse tu, mungkin tak cukup la 20 hari . .
but aku pulak, cukup lagi setakat nie, weee~
*manenaktaunantiakupulak*

wahh, kurang 2 minggu lagi kite da nak raya seyh . .
cepat gile masa berlalu kan . . .
tau² dah nak habis puasa dah nie . .
aku pon siap dah dapat kad raya lagi kan, hehehe . . ;p

korang dah beli ke baju raya, mesti dah kan . .
well, aku je belom lagi nie, ngeee~
ayah aku ajak lepas Angah da balik sini nanti . .
beli same², baru syiokk~!

tahun nie nak beli PURPLE kate mak aku, untuk pompuan la . .
yang lelaki pulak, tatau lagi warna ape, hiii~
tak pelah, nanti cari la kan, bukan susah pon . .
sekarang kan kedai and butik banyak . .
redah jerp, mesti ade punye lah kan, macam² ade . .
*taksabarpulak*

eh, ape kate korang tolong aku jap . .
tapi kalau tanak pon tape, tak paksa tau . .
hii, meh tengok >>sini<< jap meh . .
maceh yang tak terhingga tau ! ^^

kreditsifar.
rinduawaklah.
><

You Might Also Like

2 comments