PER: PERMOHONAN PEMBIAYAAN PTPTN .

11:07 PM


sekarang masing² busy preparing hal PT nie kan . .
so, dalam sibuk² tu, korang pon mesti de wat post sal nie . .
aku pon termasuk sekali la tu, hehehe . .
tapi aku nie lembab pulak nak wat entry nie . .

ingat nak wat terus malam tadi pas da dapat email uh . .
but aku offline awal lah, tengok cerita Atasinchi tu . .
and aku wat entry for Dya, so bertangguh la lagi, hee~ ;p

da de mase ni, aku pon wat le, hekhek . .
ha, Alhamdulillah la kan aku dapat . . ^^
tahniah gak kat kawan² lain yang dapat gak tu eh . .
yang belum dapat tuh, InsyaAllah, nanti giliran korang lak . .

kena print lagi.
adoi. =='
mak, stock kertas de lagi kan ?

You Might Also Like

0 comments