Hingga berjumpa lagi . .

11:11 PM

waaa, Angah balik Penang dah malam nie . .
huhu, keBOSANan lagi la lepas nie meyhh . .
tade la sangat but still, haha . . *akusengal+bingung
berjauhan lagi ngan Mr.Lappy . .
tape la weyh, tak lama dah pon untuk kemasukan uni tu nanti . .
kau nak wat pe ngan lappy tu nanti, wat lah, weee . . ^^

ha, nie ketinggalan punya kes suda . .
aku baru je tengok movie Nur Kasih uh, bhaha . .
best kowt, terbaik lah Tiz, Fiz and Remy . . ><
Angah cakap memang tak jangka cerita dia cane kan . .
hah, yup, no doubt bout it, hihi . .
and another movie, Tolong, Awek Aku Pontianak . .
aahhh, Zahiril Adzim sememangnye kiuttt~!
wataknye Bob yang loser uh, cian jekk . .
so sweet ngan Maya (Sazzy Falak) . . ^^
sakit gak la perut aku gelak tengok cite uh . .
adik aku pelik je, "tah ape yang lawak sangat", katenye . .
aku gelak je, seriously tatau nape, gelak aje . .
k la, k la, nak usha video jap, daa . .

dok fikir² baju tema raya tahun ni.
=='

You Might Also Like

4 comments

  1. sazzy cute sangat! suka sangat! zahiril haishh... hehe movie tolong awek aku pontianak memang best.. :)

    ReplyDelete
  2. @hudaa.udey : kan, kan . .
    dorang super duper kiutt~ ><
    yup, memang best.

    ReplyDelete
  3. omg ! i love Gdragon too ! :) hee. Followed :D

    ReplyDelete
  4. @max*bubble : weee <3<3
    maceh, maceh.
    done follow gak.

    ReplyDelete