Mr.Simple-shi . . ^^

5:13 PM


haih, makin galak dengar lagu ni . .
adik² aku lah, berjangkit suda ni . .
ape la nak jadi, puasa weyh, puasa, hohoho . . *ayatnakpoyoaje
and Eunhyuk pulak dah blonde seyh rambutnya . .
makin hensem, wahhh~ *die
love his dance skills la kann . . *always

hmm, malam semalam aku melantak murtabak maggi ngan adik² aku, mwahaha, lame ta buat . . ><
sedap jugak, bak kate adik aku la meyhh . . *perasankejap
and disebabkan tu, terus tak jadi nak masak fries . .
malam nie lah buat fries eyh mak, hehehe . . 
adoi, gatal pulak tulis pasal makanan aku ni . . =='
tapa, tape, tinggal bape jam jek lagi da, weee . .
 sabar weyh sabar ! !

dah hari ke-9 pon kan, kejap jekk . .
bape hari lagi nie, errr, hah, lebih kurang 21 hari lagi kan, kan, kan . . *yeke
hmmm, tadi baru layan cite My Fair Lady . .
well, cite tu memang kiut, so, tengok lagi, hihi . .
and aku dah maafkan diri aku sebab sengal lupa hari . .
takde la besar pon kesnya kan, ngokngek je aku . .
aku pon nak gie dapur, mau prepare nak masak untuk berbuka kang, ngeeee . . *masaksangatpontakboleh
kbai . .

isu hot sekarang.
pasal kes identiti sebenar Makcik Hajjah Sitt Alwuzara.
nie kes budak kena culik pulak.
>>sini<<
panaspanas!

You Might Also Like

4 comments

  1. @nurul ain izzaty. : ah, tade, tade . .
    his mine, ngeee~
    ;p

    ReplyDelete
  2. linda tengok jugak my fair lady . dah tengok personal taste ? :D

    : manusia makan rambut.

    ReplyDelete
  3. @lynda salim : dah, dah . .
    suke Lee Min Ho ><

    ReplyDelete