Repekan yang merepek lagi dari aku . .

3:35 PM


나는 혁재 좋아해요

haha, iklan kejap atas tu eh, maaf la yerp, ngeee~
nga bosan nieh, so taruk la pic Eunhyuk tu, comel tak ?
hihihi, Kak Ain jangan jealous tau . .
tadi main nyorok² jap ngan dia, kuangkuangkuang . .

oke, oke, balik pade tajuk entry aku . .
ape pulak yang aku nak merepekkan ari ni meyh . .
tade ape sangat, so maaf kalau boring ye readers . . ^^

hmm, cam tak caye jek kite puasa dah 17 ari . .
tak lame je lagi da nak raya, yeah babeh ! !
dalam pada orang busy nak sambut raya nie, aku pulak baru sibuk nak siapkan barang² yang perlu untuk daftar uni . .
barulah nak print borang, ic, sijil pebende bagai . .
dok sibuk hal PTPN jek, hal yang daftar biar gitu aje . .
gasak la, asik tangguh je kan . .
nasib mak aku tak bising, weeee~ ><

belom nak mintak pengesahan lagi tu kan . .
tapi tape lah, mintak tolong mak aku je senang, hehe . .
perangainya kan, tak habis², sengal jerp . .
but alhamdulillah, siap sekejap jekk . .
maceh mak, sebab tolong Kak Ieqa tadi, wee . .
tinggal nak sahkan je la pasni, hihihi . .

wah, setelah sekian lama, hari ni, mendapat gak . .
ai, mendapat ape pulak nie weyh . . ? ?
haha, taraaa, nie la dia . .

amacam mengancam tak, bhahaha . .
ayat tak menahan, poyo jerp aku . .
lama tak wat, so aku wat la tadi . .
tibetibe teringin sangat pulak, terus soh Kak Lang beli . .

SALAM NUZUL QURAN ^^

strukturayatsengal.
tiadawordlesswednesday.
awak, thanks mesej tadi.
saya happy.
;p

You Might Also Like

4 comments

  1. emm,nmpk cam maggi masak telur,betul ke?

    ReplyDelete
  2. @bella luna : yup, yup, hehe ^^

    ReplyDelete
  3. kechik jahatt !!
    kejammmm!!
    zalim T_T
    warghhh~
    comelnye eunhyuk T_T
    main cakcak pulak ngan akak.
    grr~

    ReplyDelete
  4. @nurul ain izzaty.
    : ne de jahat, baik lah..
    bhahahaa~
    dia mmg comel, mcm chik ><

    ReplyDelete