Hah, still can't believe it . .

9:31 AM

Yeay, suda guna my new look for this blog, mwahaha . .
simple jerp, and absolutely PURPLE babeh ! !
hmmm, disebabkan blog aku yang agak keBARUan nie, still de 2, 3 things yang blom selesai lagi . .
tape, tape, slowslow, kau nie pown, haih . .
takkan nak siap terus 1 hari, macam pro jekk aku pown . .

hah, da start puasa pown kan hari nie . .
semua puasakan, hihi, mestilah meyh, unless yang kena forbid uh . .
tu memang tak dapat nak buat pe lah, heee~
korang sahur ape je 1st day nie . . ? ?
aku sahur ayam goreng, kicap and telur dadar . .
[yup, suda makan telur meyhhh~]
update pepagi pulak aku hari nie, pasal tak tido lah . .
lepas subuh tu, taley nak tido balik . .
so, menggatal la tangan aku godek² blog nie, hihihi . .
meneruskan usaha memperbaiki blog ! !

aja² hwaiting !

You Might Also Like

2 comments