Yes, berjaya jugak . .

1:36 AM


taraaaa, hows my bloggie new look . .
perasan tak pape yang berubah, ngeee~ ;p
puas aku cari tutorial cane nak wat, eventhough Fazie ade tolong, but tutorial uh bukan untuk pengguna simple template cam aku nie, kecewa kottt~
last² aku figure out sendiri jelah, senang . .

but senang cakap jelah kan . .
nak kena go through sume² code yang memeningkan tu . .
aku try lah pape yang patot, masuk sini sana . .
priview, then sini pulak, pusing² la kan, sampai aku pon pusing sekali, nak memikirkan mane la nak letak lagi . .

finally, mendapat jugakk~!
alhamdulillah, pheww~
tadelah berpeluh pon kan, awak dok bilik sejuk aje, haha . .
and there result is superb lah . .
makin tambah sayang kan bloggie nie kan . . ^^

but tak habis lagi, ade lagi yang aku nak tuka . .
so, back to work, tataa~! >< 

header cam sesat.
maklum, bukan transparent.
;p 

You Might Also Like

6 comments