Hey you !

9:19 PM


 hei kau, ye kau lah, eh, bukan, bukan, kau . .
cukup cukup la tu eyh, dah la . .
I've had enough with your attitude . . 
kau memang muncul just nak menyusahkan aku ke, takpe lah, terima kasih banyak banyak, aku tak ingin . .
yelah, keberadaan kau pon memang semak je bagi aku . . 
kalau camni la perangai kau, baik jangan dekat lah . .
lagi senang hidup aku kau takde, huhhh . .
perangai kau memang terbaik kan, haha, bagus !
Sentiasa amalkan, oke ><
and terima kasih dengan 'sumbangan' kau yang tak seberapa tu ;p
aku appreciate gila babas lah meyh ~ ! *speechless
kbai.

You Might Also Like

0 comments