Berganda la sayang . .

3:00 AM


wootwoot, baru je aku membuat entry mengenai kes aku kehilangan follower aku . .
but alhamdulilah, diganti sudah, berganda lagi youu~
ahax, jangan maree ye, hekhek . .
*keluardahgedikdia*

hmmm, tak disangka kan, akan ade yang UNFOLLOW aku. .
well, sape nak kan di 'UNFOLLOW' . .
seriously, tak pernah terfikir langsung . .
but, that thing happened to me this evening . .
terkejut kau, yelah, bukak² je, kurang sudah pengikut aku . .

well, sapelah aku pon nak halang perkara tu . .
infact dah berlaku pon kan, aku terima dengan hati terbuka . . ^^
aku pon takkan nak paksa² orang follow aku kan . .
dorang follow sebab nak tau pe perkembangan hidup aku . .
yang tak tu, means tak berminat la of course . .
kan betul tak u olls, weeee~

awak nie pon bukan retis, tade sape nak sibuk tau lah perihal awak yang tak seberapa nie . .
aku je salu pasan nak mati orang amik kesah, mwahaha . .
syok sendiri la katekan, ye tak, ngee~

klah, merepek je lebih da nie . .
nonton Youtube lagi best, oh Big Bang ! !

suda berkredit.
mesej jom awak.
;p

You Might Also Like

2 comments