Sampai esok gamaknya nieh . . . .

1:10 AM


ahah, sambungan rentetan kisah hidung comel lagi . .
sehari suntuk wat entry memang sal kau jelah hidung oi . .
blog nie memang tercipta khas untuk kau kan, hukhuk . .
suda, suda, melayan gila aku, memang tak abes . .

so, masih lagi masalh yang sama cam petang tadi . .
malas ulang balik, geli pulak kalian nanti, weee~ ;p
 harapan hanya tinggal harapan . .
tak jugak elok lagi, pedih siott~!
mau tercabut hidung nie da aku rasa . . =='
tah ape masalah lama sangat pulak, pelik + ajaib x aneh . .
bukan de main ngan habuk pon, huhuhuuu . .

berlarutan sampai esok la nieh nampaknya . .
and please, please, please . .
be better tomorrow morning okeh ! !
tak larat dah asik bersin², peritperit . .

nape aku taley nak tengok follower aku nieh . . =='
adoi, tambah pening lah tau . .

tiadagambaGDda.
tempohbirthdaydahtamat.
^^

You Might Also Like

2 comments

  1. waaaaahhhh..rase cam nk jerit je...ni bez!!YOSEOB <3<3...ni kat oh my school an??
    btw..smoge cepat sembuh..=)

    ReplyDelete
  2. @~;:gyiem wave:;~
    : haha, yup, yup..
    maceh ^^

    ReplyDelete