Awak ^^

3:10 AM

haih, pukul 2.34 pagi aku mula menaip post nie . .
err, post kali nie agak beremosi I think . .
ahah, bukan agak lagi, memang emosi pon kot . .

dengan cuaca hujan plus sejuk nie, menggila nak menaip . .
hatiaku tak tenteram sangat, tah la . .
nak gambarkan pon, tak reti, susah . .
mohon maaf ye para readers sekalian, aku nak feeling sikit . .
tak tau nak luahkan kat sape da pepagi buta nie  . .

aku call orang kang, mesti tengah baiknye tido kan . .
dah mengganggu pulak . . =='
kau tak boleh tido, nak babitkan orang lain pulak . .
jangan nak jual ikan sangatlah babe . .

*********************************

hah, awak, saya selamat sampai kampung dah tau . .
tengah hari tadi lagi sebenarnya, awak tau da kot kan . .
awak balik kampung awak bila pulak ??
and maaf kalau pagi tadi kejut lambat sangat . .
tatau nak kejut kul berapa, awak tak cakap kul bape . .
tapi awak bangun ke saya kejut tu, ke memang da bangun pon . .
tape lah, yang penting saya de kejut awak ye . . ^^

seriously saya terkejut dapat mesej daripada awak pagi tu, awak mintak tolong kejutkan awak . .
saya ingat saya mimpi jek pagi tai seyh . .
bape kali tah saya tonyoh bijik mata saya, baca mesej awak tu,biar betul nie . .
 pape pon, thanks awak, mesej tu sangat bermakna untuk saya, w/pon mungkin awak tak sengaja send kat saya . .

awak, lagi berapa hari je lagi nak raya kan . .
saya betulbetul rindukan awak . .
saya wat post nie sebab tak tahan dah awak . .
saya tak tau nak luah macam mane lagi dah . .
saya sedar, awak tak baca pon semua nie . .
tapi saya rasa lega bila dapat keluarkan apa yang ade dalam hati and pale otak saya sekarang nie . .
at least terasa ringan lah sikit . .
*sayamemangsukafikircomplicatedkan*
saya rindu awak

semoga awak bahagia.
puasa terakhir dah.
^^

You Might Also Like

1 comments