Its alive babeh ! !

8:10 AM

weee, thanks so much my dear phone . .
sayang gak kau kat aku ni kan, agak dah . .
yela, aku sayang kau, kau takan tak sayang aku meyh, heee~
bangun gak kau kan, risau aku seyh, dari semalam tak bangun², lame betol tido kann . .
akhirnya, lega . . ! ><

one more thing, Angah balik lah hari nie . .
tuptup, pagi tadi da sampai umah, tak gtau pon balik . .
kau sengal kan, saje tanak gtau kau balik . .
mentang takde kelas kan, bole la balik weekend . .
and best part dapat jumpa Mr.Lappy aku . . !
mwahaha, miss you like crazy, hihihi . .
tapi aku tak wat post guna dia pon, dia tido . .
cian penat, jauh jalan kan, Penang mari . . *penatlasangat
semua pon nga tido, Angah sekali lah . .
aku jek, dok wat post pagi² ni . .
balas dendam untuk semalam, tidur awal, mwahaha . .
*ayatkaupoyonakmamposjekan
pape pon pas ni nak spend time ngan Mr.Lappy . .
kbai~

awak, phone dak oke.
^^

You Might Also Like

2 comments