Sape nak header free by Cik Tempe . .

4:33 PM


syarat-syarat.

1. mesti blogger perempuan sebab kalau lelaki tak tahu taste dorang cam mane. *confirmakugirl
2. follow blog ni. *lepasantaentryni
3.buat satu entry tajuk,"sape nak header free by cik tempe". *dalamproses
4.letak header blog ni. *done
5.tag sorang blogger yang lain. kalau lebih pon takpe. tapi make sure die tahu yang dia di tag.
6. nyatakan ape yang korang nak tulis kat header tu.
*tigaayatbolehtak?
-> Nur Atiqah Mauli Azam
-> http://kechikuma.blogspot.com
-> Punya cerita...
7. link kan blog ni kat entry tu *ontheway
8. letak link entry korang kat komen di bawah k :) *okeh


Tarikh tutup: 11.8.2011, 12.00pm
10 orang bertuah akan diumumkan pada 11.8.2001, 1pm

raguragu nak join awalnya.
tapi Cik Tempe kate, boleh aje. 

You Might Also Like

2 comments