Perginya seorang sahabat . .

3:13 PM

Al-Fatihah buat Mohamad Afez .
bukak je FB, aku dikejutkan ngan berita pemergian dia . .
eventhough aku tak rapat ngan dia, but aku turut merasa sedih and berasa kehilangan . .
awak satu kolej kan, and he's a nice guy, and dia jugak antara salah sorang pengasas group blogger KMJ . . 
semoga rohnya di cucuri rahmat dan d tempatkan di kalangan org beriman . .

speechless.

You Might Also Like

7 comments

  1. jangan sedih . dah ajal . kita hanya mampu tabah dan berdoa supaya rohnya dicucuri rahmat . .

    ReplyDelete
  2. @Eyqa Hasnan : yup, yup . .

    @sLpmEpLz™ : a'ah, KMJ mari . . ^^

    ReplyDelete
  3. sebak rasenye chik. aihh.
    tapi alhamdulillah. arwah meninggal dlm bulan ramadhan (:
    semoga rohnye dicucuri rahmat.
    amin~

    ReplyDelete
  4. @nurul ain izzaty.
    : tau tape owh . .
    yup, untung arwah . .
    amin . .

    ReplyDelete