Terima Kasih Dya Azman ^^

4:42 PM

wake up in the morning feling like, eh, eh ternyanyi pulak . .
tapi korang tak dengar pon kan suara sumbang nie kan . .
bagus, bagus, tadelah bernanah nanti telinga korang tu . . ^^

aku ingat nak wat post sal PT, but tangguh dulu la . .
nak tau sebab ape, meyh bace entry nie meyh . . ><


hah, pagi tadi abang posmen tu bagi surat kat aku . .
infact kad raya sebenarnya, hehehe . .
sape pulak yang bagi ni meyh, rajin betul . . ><
eyh, patotnye Q, bukan K . . ;p
tape lah, da bese berlaku, hihi . .



aku tengok tulisan je, tau da sape send kad nie . .
it's from Dya lah ! ! ^^
maceh, maceh, lame tak dapat kad raya dah . .
yelah, aku pon tade nak send kad raya kan, huuu~


paling suka part katun comel nieh, hihi  . . ^^
such cutie la kan, so, sooo cute ! !

to : Dya Azman
Chik pon mintak maaf ye atas segala salah silap Chik ngan Dya ye sepanjang kite kawan kat matrik and sekarang. Amboi, bank in duit raya ye. Hah, Dya pon jangan lupe bagi duit raya gak tau, haha. Moga persahabatan kita berkekalan, amin. ^^ Panjang umo, jumpa lagi tau, hangout same², wee~

Maaf le tak bagi kad raya gak, penyakit M menyerang seyh, adoi. ==' Tade wat ape pon tahun nie. Pape pon, maceh banget yerp ! Lain kali, Chik pulak bagi kat Dya, hihi, tungguu~ ><

nothing much for you.
just this simple entry.
^^

You Might Also Like

4 comments

  1. @Nur Saina (AntooUngu)
    : ehehee, tau tape meyh . . ^^

    ReplyDelete
  2. Chikkkkk ! :) Sorry . Baru perasan ! Hahahaha . Btw , sorry salah eja nama . Tergesa gesa nak siapkan seyh * Macam ada due date lak -.- Hahaha * Akhir kata , selamat hari raya maaf zahir batin yeee . Halalkan apa yang terlebih dan yang terkurang tau . :)

    ReplyDelete
  3. @Dya Azman
    : no biggie la dear ^^
    Chik pon same okeh !
    Happy Eid.

    ReplyDelete