Hari ni lah Jumaat . . .

2:00 PM

hukhuk, sedih + frust, haih . .
termasuk semalam, dah 2 hari aku terlepas tengok cite The Accidental Couple kt KBS . .
adoyaii~ dengan confidentnya aku ingat semalam Jumaat . .
so, takdelah aku tengok tv uh . .
tau² malam tu adik aku cakap sok Jumaat ; means hari ni . .
erggghhh, macam shial aje lah perasaan aku kan, haha . .
bongok la kau, hari pown boleh lupa ke meyh, sengalll~


tah ape la jadi ngan Jisu and Dongbaek aku tu . .
waaaa, ngokngek sunnguh la kann, budusbudus . .

awak, saya bangun lewat lagi sahur tadi .

You Might Also Like

6 comments