Bergelap . . . =='

2:08 PM

  haha, apehal pulak la nie kan . .
malam semalam takde post entry baru . .
padahal mencari idea jerp, ngeee~
takdelah, bukan tak tulis, but tak boleh nak tulis . .
hah, apekah nye nie meyhh . . ? ?
semalam satu taman aku blackout, haih, sebab tu lah aku ngak bisa menulis seyhh . .


geram jugak la kan, elok² aku nak solat, tiba² gelap pulak . .
adoi, adik² aku dah sibuk jerit² panggil aku . .
nasib baik le phone aku uh ade lampu, adik aku udah le takut . . 
siap solat, aku and adik² aku dok lt lua umah . .
sejuk la sikit, kat dalam panas kan . .
but tulah, nyamuk banyak, erghhh . .
main tepuk² tampar dah ngan adik² aku, hahaha . .
keSENGALan yang membara la aku niehh~
perghh, time tu memang gelap gila la kan, tengok keliling hitam jek, seram² sejuk gak la aku . .
guna lilin jek la kitorang lepak kat lua tu . .
sampai parents kitorang balik . . .

aku ingatkan kejap je, lame gak seyh, 2 jam gak la kowt . .
start tade letrik 10.30 camtu, kul 12.50 baru ade balik, time tu semua da tdo . .
aku and family aku tdo ramai² kt ruang tamu . .
panas punya pasal la kan, abes berpeluh, adik aku dah basah da baju dorang, hukhuk . .

rasa pelik je tak online semalam .

You Might Also Like

8 comments